Recover your password.
A password will be e-mailed to you.
تست شخصیت ضد اجتماعی
تست شخصیت ضد اجتماعی میلون، آزمون Millon 6A – فرم ۷۱ سوالی
اختلال شخصیت ضد اجتماعی اولین اختلال شخصیتی شناخته شده است. این اختلال با رفتار ناهنجار و جنایی مداوم فرد در اجتماع مشخص می شود اما معادل جنایتکاری نیست، بلکه نشانه دهنده عدم توانمندی فرد برای انطباق با معیار های اجتماعی است که شامل بسیاری از وجوه رشد نوجوانی و جوانی بیمار است.
دستورالعمل شخصیت ضد اجتماعی
-
مشکلي به وجود آمده است
اختلال شخصیت ضد اجتماعی چیست؟
قادر به کنترل خشم خود نیستنداختلالات شخصیت، شرایط روانی است که بر نحوه تفکر، درک، احساس یا ارتباط فرد با دیگران تأثیر می گذارد. اختلال شخصیت ضد اجتماعی نوع خاصی از اختلال شخصیت های چالش برانگیز است که با رفتارهای تکانشی، غیرمسئولانه و اغلب مجرمانه مشخص می شود. فرد مبتلا به اختلال شخصیت ضد اجتماعی معمولاً فریبکار و بی پروا است و به احساسات دیگران اهمیتی نمی دهد. مانند سایر انواع اختلال شخصیت، اختلال شخصیت ضد اجتماعی نیز در یک طیف قرار دارد، به این معنی که شدت آن از رفتارهای نسبتا بد تا نقض مکرر قانون و ارتکاب جرایم جدی متغیر است.
افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضد اجتماعی (ASPD) می توانند شوخ، جذاب و سرگرم کننده باشند، اما آنها همچنین دروغ می گویند و از دیگران سو استفاده می کنند. فردی که این اختلال را دارد ممکن است عجولانه، مخرب و ناامنانه عمل کند و زمانی که اعمالش به دیگران آسیب می رساند، اصلا احساس گناه نکند.
آنها همچنین تمایلی به احساسات ندارند و همدلی پایینی دارند. آنها می توانند فریبنده، کاریزماتیک و جذاب باشند. آنها نسبت به افراد مبتلا به روانپریشی تمایل دارند که تکانشگرتر، غیرقابل پیش بینی تر و تحریک پذیر تر باشند. اختلال ضد اجتماعی 2 تا 4 درصد از جمعیت را تحت تاثیر قرار می دهد و در مردان شایع تر است.
افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضد اجتماعی اغلب قانون را زیر پا می گذارند و مجرم می شوند. آنها ممکن است دروغ بگویند، رفتار خشونت آمیز یا تکانشی داشته باشند و در مصرف مواد مخدر و الکل مشکل داشته باشند. به دلیل این ویژگی ها، افراد مبتلا به این اختلال معمولاً نمی توانند مسئولیت های مربوط به خانواده، کار یا مدرسه را انجام دهند.
نشانه های اختلال شخصیت ضد اجتماعی
علائم و نشانه های اختلال شخصیت ضد اجتماعی ممکن است شامل موارد زیر باشد:
- عدم همدلی با دیگران و عدم پشیمانی از آسیب رساندن به دیگران
- ریسک پذیری غیرضروری یا رفتار خطرناک بدون توجه به ایمنی خود یا دیگران
- روابط ضعیف یا توهین آمیز
- عدم توجه به پیامدهای منفی رفتار یا درس نگرفتن از آنها
- بیمسئولیت مداوم و کوتاهی مکرر در انجام تعهدات کاری یا مالی
- عدم توانایی در کنترل خشم
- عدم انطباق با هنجارهای اساسی اجتماعی
- سرزنش دیگران به خاطر مشکلاتشان
- تکبر، احساس برتری و عقاید قوی
- مشکلات مکرر با قانون، از جمله رفتار مجرمانه
- نقض مکرر حقوق دیگران از طریق ارعاب و عدم صداقت
- بی اعتنایی به حق و باطل
- نقض مکرر حقوق فیزیکی یا عاطفی دیگران
- عدم ثبات در شغل و زندگی خانگی؛ ممکن است دوره های طولانی بیکاری را پشت سر بگذارد، به عنوان مثال، حتی در مناطق یا موقعیت هایی که مشاغل به راحتی در دسترس هستند
- دروغگویی یا فریب مداوم برای سواستفاده از دیگران
- سنگدلی، بدبینی و بی احترامی به دیگران
- استفاده از جذابیت یا شوخ طبعی برای ازار دیگران، برای منافع شخصی یا لذت شخصی
- تکانشگری یا ناتوانی در برنامه ریزی آینده
- خصومت، تحریک پذیری قابل توجه، بی قراری، پرخاشگری یا خشون
به طور کلیتر، به نظر میرسد که افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضداجتماعی نسبت به افراد اطراف خود احساس همدلی ندارند، به شیوههای متکبرانه یا خودپسندانه رفتار میکنند، یا دیدگاهی بیش از حد بدبینانه نسبت به جهان دارند. در برخی موارد، آنها می توانند در اولین ملاقات جذاب به نظر برسند، اگرچه جذابیت آنها اغلب ناچیز و سطحی است. اعتماد به نفس ظاهری و کاریزمای آنها ممکن است به روابط جنسی متعدد منجر شود، با این حال بسیاری از این روابط کوتاه مدت هستند، که اغلب به دلیل رفتارهای بی رحمانه یا بی ثبات نسبت به شریک زندگی خود است. مصرف الکل و مواد مخدر در میان افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضد اجتماعی رایج است و می تواند علائم این اختلال را تشدید کند. هنگامی که سوء مصرف مواد و اختلال شخصیت ضداجتماعی با هم وجود داشته باشند، درمان برای هر دو پیچیده تر است.
بزرگسالان مبتلا به اختلال شخصیت ضد اجتماعی معمولاً علائم اختلال سلوک را قبل از 15 سالگی نشان می دهند. علائم و نشانه های اختلال سلوک شامل مشکلات رفتاری جدی و مداوم است، مانند:
- پرخاشگری نسبت به مردم و حیوانات
- تخریب اموال
- فریبکاری
- سرقت
- نقض جدی قوانین
- رفتاری پرخاشگرانه و آسیب زا
- فرار از مدرسه
اعتبار و روایی
اعتبار صوری آزمون توسط میلون بر اساس تفکیک نشانگان ۲۰۰ بیمار طبق DSM بدست آمد. اعتبار سازه این آزمون توسط نتایج به دست آمده از اجرای تحلیل عامل تایبدی و اکتشافی تایبد شد. آزمون همبستگی بالایی با پرسشنامه افسردگی بک»، پرسشنامه
رفتار کلی، آزمون غربال گری الکلیسم مبشیگان، پر سشنامه اضطر اب حالت-صفت، فهرست نشانگان ۹۰و MMPI داشت.
اعتبار آزمون توسط شریفی، مولوی و نامداری (۱۳۸۶) با استفاده از خصیصه های عامل (شیوع حساسیت و ویژگی) توان های پیشبینی بر اساس راهنمای آماری و تشخیصی اختلالات روانی محاسبه گردید.
اعتبار آزمون توسط چگینی و همکاران (۱۳۹۲) با توان پیش بینی مقیاس های شخصیتی بین ۰/۱۳ تا ۰/۷ و توان پیش بینی منفی ۰/۹۱ تا ۰/۹۹ و توان تشخیص کلی ۰/۷۷ تا ۰/۹۷ بدست آمد.
هنجار
آزمون توسط میلون (۱۹۹۴) بر روی ۲۰۰ بیمار هنجار شد.
این آزمون توسط شریفی (۱۳۸۱) بر روی ۸۳ آزمودنی غیر بالینی و ۲۸۳ بیمار بالینی در اصفهان هنجار شد. هنجار جداگانه ای نبز برای زنان و مردان تهیه گردید.
آزمون توسط چگینی و همکاران (۱۳۹۲) بر روی ۷۷۴ نفر آزمودنی که ۲۱۱ نفر آنان بیمار و ۴۶۳ نفر آنان غیر بیمار بودند هنحار شد.
مرورگر پیشنهادی برای این تست، مرورگر گوگل کروم می باشد.
این تست فقط برای افراد بالای ۱۸ سال و حداقل تحصیلات تا کلاس پنجم ابتدایی قابل اجرا و جوابگو می باشد.
مشخصات تست شخصیت ملیون (MCMI III)
۷۱
۲۰ دقیقه
تفسیر تخصصی
۲۰ هزار تومان